Ikke bestått

Ikke bestått - Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt
DIMENSJON
5,24 MB
FILNAVN
Ikke bestått.pdf
ISBN
9790674114826

BESKRIVELSE

En realitykjendis blir funnet drept i en nedlagt skole, skutt i hodet med slaktepistol. Han sitter fastbundet til stolen i et klasserom, med ansiktet inn mot hjørnet og en skammekrokhatt på hodet. Et omfattende spørreskjema er festet på ryggen med stiftepistol. Prøven tester allmennkunnskap, og den drepte har tydeligvis ikke klart kravene. Det første offeret følges av flere, alle er mediekjendiser. "Ikke bestått" er femte bok i serien om den sexmisbrukende og traumatiserte kriminalpsykologen og profileringseksperten Sebastian Bergman. Denne gang blir han og kollegaene fra Rikspolitikommisjonen stilt overfor en kompleks og avansert seriemorder som til slutt truer hele teamets eksistens.

Studenten har krav på ett nytt praksisforsøk men kan først gjennomføre dette ved neste ordinære praksisperiode og vil dermed få utsatt sitt studieforløp. Studenten vil da bli innkalt til et møte med studieveileder/ praksisleder om konsekvenser for videre studieforløp. Karakter: Ikke bestått.

Den enkelte student skal i utgangspunktet vurderes opp mot hele skalaen, uansett nivå (bachelor/master) og seleksjonsprosess, for å skjelne gode fra mindre gode prestasjoner og rangere studentene innbyrdes. Ikke bare er herrene Hjorth og Rosenfeldt noen rever til å snekre gode plott, men de skriver også fram hovedpersonene på en måte som gjør at vi føler at de faktisk lever, at vi nesten tror vi har møtt dem. Selv Sebastian Bergmann er en mann med både styrker og svakheter, og i Ikke bestått kommer begge deler til syne. Bestått.no behandler personopplysninger i tilknytning til det enkelte oppdrag i den utstrekning dette er nødvendig for å utføre oppdraget.

RELATERTE BØKER