Jesperpus

Jesperpus - Aina Stormo, Katia Gjerding Wiegand | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aina Stormo, Katia Gjerding Wiegand
DIMENSJON
4,62 MB
FILNAVN
Jesperpus.pdf
ISBN
7746966317330

BESKRIVELSE

Jesperpus er ikke som andre katter. Jesperpus går på ski, på toppturer, han svømmer, rir på hest - eller slapper av oppi tursekken til Matmor. Men Jesperpus er også som katter flest: Han elsker å jakte på fugler og mus og misliker andre katter.Jesperpus ble verdenskjent over natten. Først sendte TV 2 en film hvor han går på ski med Matmor, og lynraskt ble filmen spredt i sosiale medier, over hele verden. Han har for lengst fått sin egen blogg og en Facebook-side med over 55 000 følgere. Og ifølge Time Magazine er Jesperpus det 59. mest innflytelsesrike dyret i hele verden!I denne boken viser Jesperpus oss sine helt unike - og helt ordinære - sider fra sin hverdag som katt. Boken er rikt illustrert og full av gode kattehistorier, samt fakta og smarte tips. Jesperpus er en feelgood-bok til glede, nytte og inspirasjon for alle som elsker katter.

Jesperpus ble verdenskjent over natten. Først sendte … Jesperpus og Kasper har nå over 100 000 følgere fra hele verden i profiler på Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, Snapchat og på både engelsk og norsk blogg.

Potespor i Hjertet. 10 525 følgere · Dyrebeskyttelse.

RELATERTE BØKER