Kan jeg bli med deg hjem

Kan jeg bli med deg hjem - Marie Aubert | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marie Aubert
DIMENSJON
6,92 MB
FILNAVN
Kan jeg bli med deg hjem.pdf
ISBN
2454506583728

BESKRIVELSE

En sekstenåring lurer seg inn i et hus som ikke er hennes. En ung kvinne får blåmerker og vet ikke om hun liker det. En mann drar til Sør-Amerika med sin kone for å adoptere en gutt, men trekkes i stedet mot en litt for stor jente. I de ni novellene i denne boka er det kort vei fra lengsel til skamløshet og videre til overtramp. Det handler om mennesker i oppbrudd -- fra vennskap, ekteskap og kjæresteforhold. Alle gjør ting de skammer seg over, og alle klamrer seg til forestillingen om at det finnes noe som er større enn det de forlater.

Jeg vil bare at du skal vite at om du trenger et nytt menneske i livet ditt, så kan du gjerne få en venn i meg. Bare send meg en mail, så kan vi møtes. Kjøp Kan jeg bli med deg hjem fra Tanum En sekstenåring lurer seg inn i et hus som ikke er hennes.

Det var jeg som hadde invitert. Jeg ble fullere enn ham, og selv om han sa han ikke ville ha kjæreste, holdt jeg ham fast utenfor Teddy's og klinte med ham til han ga opp og tok meg med hjem. Du kan kontakte kundesenteret på e-post [email protected] eller telefon 22 02 87 01 for hjelp og informasjon.

RELATERTE BØKER