Mirakler

Mirakler - C.S. Lewis | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
C.S. Lewis
DIMENSJON
6,32 MB
FILNAVN
Mirakler.pdf
ISBN
5712302315984

BESKRIVELSE

Er det fornuftig å tro? Er mirakler irrasjonelle forestillinger? I essaysamlingen Mirakler møter vi Oxfordprofessoren C.S. Lewis på sitt mest argumenterende og skarpsindige. Boken regnes som hans teologiske hovedverk og er en perle i det forrige århundrets teologihistorie. Dette er populærteologi og apologetikk på sitt beste. C.S. Lewis (1899-1967) er mest kjent for sine fantastiske bøker om Narnia som i årtier har fascinert og forundret stadig nye barn og voksne. Men Lewis' forfatterskap er større enn som så. Han skrev mer enn 30 bøker i mange ulike sjangere, mange av dem revitaliserte en eldgammel litterær tradisjon, nemlig apologetikken. Nå foreligger flere av disse bøkene på norsk i en ny C. S. Lewis klassikerserie.

Det er ingen grunn til å tvile på at Guds utnevnte Konge kan få bukt med sult, utrydde sykdom, sette en stopper for farlig vær, fjerne onde ånder og til og med gjøre ende på døden. Jesus gjør mange mirakler. SPILL AV.

Det viser seg ... Det er ikke først og fremst gjennom mirakler Gud viser at han er glad i oss. Guds godhet er mer omfattende enn som så.

RELATERTE BØKER