Superslimet

Superslimet En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,99 MB
FILNAVN
Superslimet.pdf
ISBN
3278941612042

BESKRIVELSE

Donald oppdager et nytt og slimete middel med enorme krefter - et superslim! Onkel Skrue hiver seg rundt for å tjene penger på kraftmiddelet. Men det går ikke helt etter planen ... Onkel Skrue er på jakt etter nye skatter! I en fargesprakende historie drar han og Donald på reise gjennom en regnbue for å lete etter en krukke med gull ... på Internett! Ole, Dole og Doffen havner i Far-Oot verdenen! Donald har fulgt etter guttene, men sliter med å tilpasse seg i dette ukjente solsystemet. Vil han noen sinne komme seg hjem igjen, eller vil den kjøttetende planten sluke Donald levende?

Taurus, du får montere ferdig Minus. Jeg rekker ikke å fikse alt selv.-Hva holder Daidalos på med?-Se! Flip! Å! Rot overalt ... Superslimet.

Logg inn; Registrer Ønsker du å laste ned en Superslimet-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Superslimet og andre bøker av forfatteren none. Etter at han får superslimet til Donnie på seg, må Karoo lære seg å være forsiktig. Karoo trenger hjelp fra vennene sine når han ødelegger leken til lille Rooey.

RELATERTE BØKER