Vi var enige om noe

Vi var enige om noe - Unnveig Aas | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unnveig Aas
DIMENSJON
11,97 MB
FILNAVN
Vi var enige om noe.pdf
ISBN
2809832762946

BESKRIVELSE

Vi var enige om noe handler om et dødt og et døende forbilde, samt en gutt som ikke vil elske jenta tilbake. Nærmere bestemt: Amalie Skram, pappa og «deg». Bokas jeg reiser fra Bergen til Oslo, fra det som kunne bli til det som faktisk er. Og det som er, er fravær, er gamle dager oppå nye dager, det gamle på nytt og det nye på gammelt. For fortida har alltid noe den skulle sagt om framtida. Og kjærligheten forandrer seg veldig langsomt, akkurat som litteraturen.Vi var enige om noe er en samling om å finne mer enn hundre år gamle svar på det alltid tilstedeværende spørsmål: Hvem kan vel elske meg?

... Har dette noe for seg i dag? Vi kan vel være enige om at dette hadde sett litt rart ut i en Tesla eller ny Audi e-tron. Episodar og situasjonsriss med ein eller annansnurrig eller tragisk vri, dannar reisverket i diktboka Vi var enige om noe av Unnveig Aas.Tidvis kan framstillingsforma likne dagbokas raske og skisseliknande noteringar. Forskere blir ikke enige om hva dette forhistoriske «monsteret» er for noe ...

Men dette lovforslaget ble vedtatt med et overveldende flertall i Representantenes hus. Kun én person stemte mot, mens 417 stemte for.

RELATERTE BØKER