Engelen på det sjuende trinn

Engelen på det sjuende trinn - Frank McCourt | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frank McCourt
DIMENSJON
12,55 MB
FILNAVN
Engelen på det sjuende trinn.pdf
ISBN
5444961400517

BESKRIVELSE

En gripende skildring av forfatterens egen barndom og oppvekst i Irland på 1930- og 40-tallet.Faren drikker opp de få pengene han tjener, og moren, Angela har et umenneskelig strev med å brødfø alle barna. Men tross fattigdom og svik har faren en rikdom å gi videre til sønnen; han kan fortelle historier.Frank lytter begjærlig når faren forteller om den uovervinnelige Cuchulain som reddet Irland og om engelen på det sjuende trinn, som kommer til foreldrene med alle Franks småsøsken.Med en uforlignelig innlevelsesevne, med humor og varme forteller Frank McCourt om familiens strabasiøse liv. "Engelen på det sjuende trinn" har vunnet både National Book Critics Circle Award i USA og den prestisjetunge Pulitzerprisen for 1996. Boken ble også kåret til årets bok av Time Magazine.

1999. VHS. Kjøp Engelen på det sjuende trinn fra Bokklubber En gripende skildring av forfatterens egen barndom og oppvekst i Irland på 1930- og 40-tallet.

Faren drikker opp de få pengene han tjener, og moren, Angela har et umenneskelig strev med å brødfø alle barna. En gripende skildring av forfatterens egen barndom og oppvekst i Irland på 1930- og 40-tallet. Faren drikker opp de få pengene han tjener, og moren, Angela har et umenneskelig strev med å brødfø alle barna.

RELATERTE BØKER