Frihet som livsbetingelse 1

Frihet som livsbetingelse 1 - Gro Dahle, Jon Fosse, Jesper Halle, Wetle Holtan, Lisa C. B. Lie, Arne Lygre, Marit Tusvik, Gyrid Axe Øvsteng | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Dahle, Jon Fosse, Jesper Halle, Wetle Holtan, Lisa C. B. Lie, Arne Lygre, Marit Tusvik, Gyrid Axe Øvsteng
DIMENSJON
9,70 MB
FILNAVN
Frihet som livsbetingelse 1.pdf
ISBN
5547426559138

BESKRIVELSE

"For mig er friheden den højeste og første livsbetingelse," skrev Ibsen i et brev til Georg Brandes. i 1882. Med dette sitatet som stikkord har nitten fremstående dramatikere fra ti land skrevet korte stykker for scenen. Resultatet av Det Åpne Teaters "Ibsen international short text challenge 2006" ble ikke bare lesninger, oppsetninger og evenementer en rekke steder i inn og utland; det ble to dramatikkantologier. Mellom disse permene er åtte av de norske bidragene samlet: Husarenes ettermiddag av Jesper Halle. Fridom av Jon Fosse. Stolen av Gro Dahle. Jegerne av Wetle Holtan. Skade av Arne Lygre. Utflukt av Gyrid Axe Øvsteng. Vi to av Marit Tusvik. Rød, Snø og Ulven av Lisa C B Lie.

[1] Politisk frihet. Politisk frihet berör de "friheter" som invånare i en viss stat ånjuter.

i 1882. Med dette sitatet som stikkord har nitten fremstående dramatikere fra ti land skrevet korte stykker for scenen. Ønsker du å laste ned en Frihet som livsbetingelse 1-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Frihet som livsbetingelse 1 og andre bøker av forfatteren Gro Dahle. Pris: 171,-.

RELATERTE BØKER