Kunstformidling

Kunstformidling lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,77 MB
FILNAVN
Kunstformidling.pdf
ISBN
5725777460019

BESKRIVELSE

Hva er kunstformidlingens rolle? Grensene mellom kunst, formidling og markedsføring er ikke like tydelige som før. Kunstformidling foregår i museer og gallerier, men også i andre sammenhenger der kunsten finner sted. Blant aktørene på det utvidede feltet er kunsthistorikere, pedagoger, kuratorer og kunstnere, men også designere, markedsførere og utviklere. Derfor må kunstformidling tenkes på nytt. Kunstformidling. Fra verk til betrakter kartlegger konsekvenser av endringene. Her drøftes også formidlingsfagets nye muligheter i lys av opplevelsesøkonomien. Fra ulike hold gir syv bidragsytere drama pedagogiske, medieestetiske og kunstteoretiske perspektiver på forholdet mellom kunst, publikum og ny teknologi. Til sammen danner kapitlene et utgangspunkt for bedre forståelse av de nye betraktersituasjonene. Den tverrfaglige boka er beregnet på studenter, lærere og teoretikere, og på kunstutøvere i praksisfeltet. Men de faglige tilnærmingene vil også interessere et mer allment kunstpublikum. Bidragsytere: Boel Christensen-Scheel, Nikita Mathias, Ebba Moi, Charlotte Blanche Myrvold, Gerd Elise Mørland, Lisa Nagel og Ragnhild Tronstad.

Fra verk til betrakter kartlegger konsekvenser av endringene. Her drøftes også formidlingsfagets nye muligheter i lys av opplevelsesøkonomien.

Kunst-formidling til de minste må derfor vekt- legges sterkere både i den kommunale Arne Marius Samuelsen underviser ved Høgskolen i Telemark, og har arbeidet mye med førskolepedagogikk og kunstformidling til barn og unge. Han har arbeidet i grunnskolen og har skrevet lærebøker samt bøker om barnelitteratur. Kunstløftet git ut avis om kunstformidling for barn og unge.

RELATERTE BØKER