Min datter

Min datter Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,29 MB
FILNAVN
Min datter.pdf
ISBN
9437876945555

BESKRIVELSE

Lykkelige minner ... om glede og tårer, opprør og kjærlighet. Vi er der for hverandre ...bestandig. Gi Min Datter til en helt unik person.

Alexander Sergejevitsj Gribojedov G H Hvis jeg var far og min datter ble forført, ville jeg absolutt ikke la henne i stikken; men ble min sønn journalist, ville jeg anse han som fortapt. Søren Kierkegaard-----Hans lille sønn kryper inn i armkroken, Vår datter Emilie.

På Skype Snakket jeg med deg Føttene sprellet Din mor la telefonen ned foran deg Slik at jeg så bare føttene Artig vinkel Du sprellet og levde Jeg er så glad i deg At det er fysisk Det er en del av kroppen min Å være glad i deg Jeg har armer, ben Og er glad i dag. Min datter Hei Jeg er godt over 18år, men jeg kunne ikke finne noe annet sted å spørre om dette. Jeg har en datter, og jeg har henne 50% og mammaen hennes har henne 50%.

RELATERTE BØKER