Storebjørn

Storebjørn - Odd Harald Hauge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Harald Hauge
DIMENSJON
9,51 MB
FILNAVN
Storebjørn.pdf
ISBN
8232764322974

BESKRIVELSE

Helvete kan også være kaldt. Den berømte eventyreren Martin Moltzau guider en amerikansk kjernefamilie med snøscooter på Svalbard. Samtidig går et russisk par om bord på en cruisebåt i Kiel. Alle har samme mål: den forlatte russiske gruvebyen Pyramiden. Der finnes en hemmelighet som kan forandre Svalbards fremtid. Storebjørn viser frem det Svalbard alle drømmer om å få oppleve, inntil drømmen blir et mareritt. Det er en historie om bedrag, forræderi og storpolitikkens nådeløse logikk, som gjør alle til brikker, styrt av en usynlig hånd. Men først og fremst er boka en åndeløs thriller gjennom et hvitt og fremmed landskap. Den ultimate thrilleren fra et Svalbard vi tror er norsk.

Bakgrunnsstoff. Skildring av ... Storebjørn er en avdeling i Fagerli barnehage for barn i alderen 3-6 år.

Men først og fremst er boka en åndeløs thriller gjennom et hvitt og fremmed landskap. Realiser dine drømmer . Store drømmer blir ikke mindre ved at du går nye veier for å få de realisert.

RELATERTE BØKER