Utan dekning

Utan dekning - Sondre H. Bjørgum | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sondre H. Bjørgum
DIMENSJON
4,1 MB
FILNAVN
Utan dekning.pdf
ISBN
8951012266346

BESKRIVELSE

Utan dekning er ei diktsamling om å mista nokon gradvis - heilt til dei er borte. Ein son opplever at mora får demens. Gjennom fem kapittel, sett gjennom sonen, skildrast det såre, det tragiske, men og det surrealistiske og komiske i situasjonar som oppstår når logikken endrar seg.

Har du allerede digital-tv kan du hente frem radio-menyen og velge kanal her. Her kan du sjekke om din bostedsadresse har dekning i bakkenettet. I bakkenettet er NRK tilgjengelig uten programkort.

Gjennom fem kapittel, sett gjennom sonen, skildrast det såre, det tragiske, men og det surrealistiske og komiske i situasjonar som oppstår når logikken endrar seg. Kjøp 'Utan dekning, dikt' av Sondre H. Bjørgum fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER