Varig atferdsendring hos barn

Varig atferdsendring hos barn - Hanne Holland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Holland
DIMENSJON
9,52 MB
FILNAVN
Varig atferdsendring hos barn.pdf
ISBN
6113826410642

BESKRIVELSE

Varig atferdsendring hos barn ? krever varig atferdsendring hos voksne tilbyr en praktisk tilnærming til arbeid med atferdsvansker hos barn.Hanne Holland beskriver en ti-trinns modell for målrettet arbeid med konkrete problemstillinger. Forfatteren vektlegger betydningen av at voksne kommuniserer og samhandler godt med barn, at de har kunnskap om det de driver med, og reflekterer over hvorfor de gjør som de gjør. Barn med atferdsvansker har behov for å møtebevisstevoksne.Boka bygger på systemteori og er inspirert av evidensbaserte metoder somMST(Multisystemisk terapi),PMTO(Parent Management Training) ogDe utrolige årene(Webster-Stratton).Den retter seg primært mot pedagoger og spesialpedagoger i barnehager og begynneropplæringen i grunnskolen samt ansatte innen barnevern og PPT.

Kursholder gir en praktisk tilnærming til arbeid med utfordrende atferd av ulik alvorlighetsgrad, og beskriver konkrete verktøy til bruk i hverdagen. Varig atferdsendring hos barn ? krever varig atferdsendring hos voksne tilbyr en praktisk tilnærming til arbeid med atferdsvansker hos barn.Hanne Holland beskriver en ti-trinns modell for målrettet arbeid med konkrete problemstillinger. Forfatteren vektlegger betydningen av at voksne kommuniserer og samhandler godt med barn, at de har kunnskap om det de driver med, og reflekterer over ... Varig atferdsendring hos barn krever varig atferdsendring hos voksne.

Forfatteren vektlegger betydningen av at voksne kommunisere... Vi tilbyr kurs om varig atferdsendring hos barn. Atferdsproblematikk er en kilde til stadige utfordringer i barnehagen / SFO / småskoletrinnet.

RELATERTE BØKER