Bli mor no?

Bli mor no? - Kristina Leganger Iversen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristina Leganger Iversen
DIMENSJON
9,30 MB
FILNAVN
Bli mor no?.pdf
ISBN
9346211650969

BESKRIVELSE

Eit forsøk på å finne ut kva det vil seie å vere mor. Kristina Leganger Iversen er 28 år, bur i ei toroms leilegheit og har ei mellombels stilling ved universitetet. No lurer ho på om ho har lyst på barn. Men å bli mor er ei livsomveltande endring ho ikkje aner konsekvensane av - for kven blir ein om ein blir mor? Politikarar og forskarar roper med jamne mellomrom varsku over låge fødselstal, barnlause menn og gamle førstegongsmødrer. Alderen på førstegongsfødande i Noreg aukar, og stadig fleire kvinner og menn har ikkje fått barn ved fylte førtifem. I «Bli mor no?» skriv Kristina Leganger Iversen personleg og politisk om valet ho står i. Ho undersøker kva morskapet tyder - historisk, økonomisk, i litteraturen og i hennar eige liv. Det handlar om å tenkje, tvile og så kanskje tørre å kaste seg ut i det.

70 11 30 00, eller chat med oss på sbm.no. No lurer ho på om ho skal bli mor, men det kjennest som ei stor livsendring med uana konsekvensar som ho både ønskjer og frykter. Politikarar og forskarar snakkar om låge fødselstal, eldre fyrstegongsmødrer og dei stadig fleire barnlause. Med å bli mor så ung har Anna måtte forsake mye.

Det var søsknene Taibeh, Yasin, Ehsan og mor Atefa Rezaie som ble forsøkt sendt til Afghanistan. Denne uka fikk de svar fra myndighetene, skriver Adresseavisen.

RELATERTE BØKER