Boka om ledelse i barnehagen

Boka om ledelse i barnehagen - Kjell Aage Gotvassli | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Aage Gotvassli
DIMENSJON
6,97 MB
FILNAVN
Boka om ledelse i barnehagen.pdf
ISBN
5091526069834

BESKRIVELSE

Barn trenger gode barnehager, gode barnehager trenger god ledelse, og god ledelse forutsetter at den gode barnehagelederen har grunnleggende kunnskap om organisasjon og ledelse. Barnehagelederen skal være synlig, lede det målstyrte arbeidet og motivere medarbeiderne til innsats.Boken er forskningsbasert og ser på utviklingen av lederrollen i barnehagen i henhold til planer, lover og forskrifter. Forfatteren drøfter konsekvenser for praktisk ledelse og gir leseren god forståelse av personalledelse, pedagogisk ledelse, strategisk ledelse og administrativ ledelse. Denne nye utgaven er spesielt oppdatert i tråd med ny rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver fra 2017, og mye av den forskningen som er kommet om lederrollen i barnehagen siden forrige utgave kom i 2013. Dette er boken om ledelse i barnehagen for alle ledere på alle nivåer. Den er skrevet for barnehagelærerstudentene, og for de som allerede jobber som ledere i barnehagen.

For styrer i barnehagen kan det være vanskelig å kombinere rolle som kollegaleder og administrator. Boka om ledelse i barnehagen. Kjell Aage Gotvassli.

Den kan hjelpe deg til å finne ut om du har nok glød og entusiasme til å eie et lederskap. Boka om ledelse i barnehagen Av Kjell-Åge Gotvassli Forlag Universitetsforl. ISBN 9788215021157 Utgitt 2013, Myk perm.

RELATERTE BØKER