Leilighetsdikt for hjemløse

Leilighetsdikt for hjemløse - Ingvar Ambjørnsen, Tom Stalsberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvar Ambjørnsen, Tom Stalsberg
DIMENSJON
6,48 MB
FILNAVN
Leilighetsdikt for hjemløse.pdf
ISBN
9850657340373

BESKRIVELSE

Diktene og kortprosatekstene i denne samlingen, er skrevet av Ingvar Ambjørnsen og Tom Stalsberg. Men de er lagt i munnen på de to romanpersonene Elling og Alfons Jørgensen. Elling er kjent som «surkålpoeten», men dette er Ellings debut som poet i bokform. Lyrikeren Alfons Jørgensen dukker for første gang opp i den tredje romanen om Elling, «Brødre i blodet», og gis her for første gang en autentisk poetisk stemme av Tom Stalsberg.

Vårs. Amalie Kasin Lerstang fikk Tarjei Vesaas' debutantpris i 2014. Ingvar Ambjørnsen er en norsk forfatter.

Bestselgerklubben - De beste boknyhetene. Kjøp Ekko av en venn fra Bokklubber Elling 20 år etter vi forlot ham i Elsk meg i morgen, like sår og morsom som alltid. Han har flyttet inn i en sokkelleilighet hos enkefru Annelore Frimann-Clausen på Grefsen i Oslo.

RELATERTE BØKER