Livslang kjærlighet

Livslang kjærlighet - John M. Gottman, Nan Silver | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John M. Gottman, Nan Silver
DIMENSJON
5,68 MB
FILNAVN
Livslang kjærlighet.pdf
ISBN
4090358831346

BESKRIVELSE

Den verdensberømte eksperten på parforhold presenterer i denne boken nye funn fra sin forskning. Mange aspekter ved parforhold er formidlet i John Gottmans øvrige bøker, men her får leseren nøkkelen til livslang kjærlighet: hvordan man beholder magien og pasjonen i parforholdet. «Vi gled bare fra hverandre» er det vi oftest hører fra folk som har gått gjennom et samlivsbrudd. Faktisk oppgir par i 80 prosent av tilfellene at de har «vokst fra hverandre». Det kunne svært ofte vært unngått, mener John Gottman, og viser hvordan man bygger tillit og bevarer magien - livet ut. I Livslang kjærlighet har John Gottman funnet en ny og revolusjonerende tilnærming til parforhold og presenterer unike innsikter som ikke kommer frem i hans andre bøker. Gjennom å følge hans enkle, forskningsbaserte og effektive råd, kan du ikke bare forhindre at parforholdet gradvis smuldrer bort, men få magien og pasjonen til å vare. Gottman viser deg hva som skaper den livslange kjærligheten, og hvilken enorm betydning det vil få for livet ditt.

Del dette innlegget. Lenke til innlegg Del på andre sider.

Et sekund uten deg, føles som et time, En dag uten deg, får meg til å begynne å rime. Jeg blir rett og slett gal, av lengsel og savn, Livslang kjærlighet - ny bok! Nå får du nøkkelen til livslang kjærlighet: hvordan man beholder magien og pasjonen i parforholdet.

RELATERTE BØKER