Maskespillet i Kongo

Maskespillet i Kongo - Espen Wæhle, Halle Jørn Hanssen, Madel Rosland, Randi Solhjell, Sindre Bangstad, Honoratte Muhanzi, Irene Kinunda Afriyie | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Wæhle, Halle Jørn Hanssen, Madel Rosland, Randi Solhjell, Sindre Bangstad, Honoratte Muhanzi, Irene Kinunda Afriyie
DIMENSJON
3,22 MB
FILNAVN
Maskespillet i Kongo.pdf
ISBN
9476080306184

BESKRIVELSE

I denne antologien ser forskere, journalister og norsk-afrikanere på den norske kampanjen for å løslate to drapsdømte leiesoldater i et krigsherjet land. De viser hvordan pressedekningen og familienettverk skapte et vanvittig press på norske myndigheter.

Selv om boka tar utgangspunkt i saken om Joshua French og Tjostolv Moland så poengterer redaktøren av artikkelsamlingen, Marta Tveit, at dette er ei bok om Norge i verden, hvordan vi har vært, hvordan vi er, og hvordan vi vil være. Maskespillet i Kongo Halle Jørn Hanssen - 2020-03-17 POLITIKK : Halle Jørn Hanssen tar i denne kronikken utgangspunkt i sitt bidrag til den nye antologien Maskespillet i Kongo - om kampanjen for løslatelsen av Tjostolv Moland og Joshua French. Maskespillet i Kongo: «Gutta i Kongo»: Et tilbakeslag mot integrering. French og Moland-saken har vært et tilbakeslag for utviklingen av integreringsprosesser for kongolesere i Norge.

Lene Alexandra Øien Sterk på 12 uker Spis mer, bli sterkere og brenn fett. Forfatteren er personlig trener, NLP coach og kostholdsveileder.

RELATERTE BØKER