Miljøterapiboken

Miljøterapiboken - Finn Skårderud, Bente Sommerfeldt | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Skårderud, Bente Sommerfeldt
DIMENSJON
12,61 MB
FILNAVN
Miljøterapiboken.pdf
ISBN
1316081924997

BESKRIVELSE

God miljøterapi betyr en bevisst holdning og en praksis som integrerer samtalen og samværet. Boken viser hvordan miljøterapi kan bruke de fleste av hverdagslivets aktiviteter til å fremme mentalisering, som å stå opp om morgenen, innta måltider og å gå til skole eller jobb, for å gi pasienter og beboere en reell mulighet til å arbeide med sin forandring og utvikling.Denne boken bringer miljøterapien et skritt videre. Mentaliseringstradisjonen gir behandlingsformen et solid og rikt teoretisk rammeverk. Boken er en kilde til kunnskap og inspirasjon for miljøterapeuter, både som enkeltindivider og som faglig fellesskap. Boken beskriver et fornyet og forbedret miljøterapeutisk tilbud til nytte og glede for alle i den miljøterapeutiske organisasjonen: behandlere, ledelse, pasienter og beboere og deres pårørende.

Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid. Miljøterapiboken: mentalisering som holdning og handling Av Finn Skårderud, Bente Sommerfeldt Forlag Gyldendal akademisk ISBN 9788205418202 Utgitt 2013, Myk perm. Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Miljøterapiboken Finn Skårderud, Bente Sommerfeldt (Heftet) Tips en venn 475 kr Antall .

Symptomer kan være et uttrykk for hvordan pasienten takler sine livsutfordringer. Artikkelen beskriver hvilken betydning systematisk vektlegging av pasientens mestringsstrategier har for utvikling av empati hos helsepersonell. Miljøterapiboken av Finn Skårderud , Bente Sommerfeldt heftet, 2013, Norsk (bokmål), ISBN 9788205418202.

RELATERTE BØKER