Psykehus

Psykehus - Drea Karlsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Drea Karlsen
DIMENSJON
8,82 MB
FILNAVN
Psykehus.pdf
ISBN
1992032387760

BESKRIVELSE

En direkte og ærlig fortelling om hvordan det er å være ung og psykisk syk. Om å være innlagt og falle utenfor. Og om å reise seg igjen. «Mamma forteller meg at alt skal gå bra, at alt skal bli bedre, men jeg ser at hun tviler. Stemmen hennes føles fremmed. Den er skjelvende, og ikke like sterk og klar som den vanligvis er. Den mangler kraft. Ordene hennes føles malplasserte - som om de ikke hører til i rommet vi sitter i. Kanskje føler hun seg like malplassert? Like maktesløs?» I 2013 får Drea Karlsen diagnosen bipolar lidelse. Siden har hun blogget om livet med psykisk sykdom - og om hvordan det er å være innlagt og ikke se noen mening med tilværelsen. «Psykehus» er en førstehåndsfortelling som setter ord på alt det som er så vanskelig å forklare. Det er en historie både for de som selv har opplevd psykisk sykdom, og for alle som vil forstå mer av hvordan det oppleves.

Trykk - for å gjøre den mindre. Velg språk ... Sykehusklovnene er en gruppe profesjonelle scenekunstnere som har spesialisert seg i arbeid med barn på sykehus.

I løpet av 2016 vil alle helseforetak være på samme regionale standard og versjon av Mor og barn, som er regional svangerskaps-, fødsel- og barseljournal. Se flere saker Lovisenberg Diakonale Sykehus AS er lokalsykehus innen indremedisin og psykisk helsevern og tverrfaglig spesialisert rusbehandling for flere bydeler i Oslo. Covid-19 - antall innlagte pasienter på sykehus Sykehusene registrerer hver ukedag antall pasienter som er innlagt på sykehus med påvist covid-19 og antall innlagte pasienter som får invasiv respiratorbehandling. Bærum sykehus starter koronatesting i egen lab.

RELATERTE BØKER