Satyricon

Satyricon - Petronius Arbiter | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petronius Arbiter
DIMENSJON
9,32 MB
FILNAVN
Satyricon.pdf
ISBN
1436087381992

BESKRIVELSE

I Italia i det 1. århundre etter Kristus, på keiser Neros tid, følger vi to unge menn, begge studenter, som er ute på eventyr i en farlig, men fascinerende verden. Holberg anså Petronius som selve mesteren i latinsk prosa, men advarte av moralske grunner mot at de unge fikk lese ham. Satyricon gir et særdeles levende bilde av de mer nattlige sider av livet i Romerriket. Satyricon inngår i en serie gjendiktede og nyoversatte klassiske verk av Kjell Arild Pollestad.

Satyricon experimenterar mycket med tempoväxlingar, piano, stråkar, körer med mera. Petronius, Gaius Petronius Arbiter eller Titus Petronius (født ca. 27, død 66) var en romersk forfatter på keiser Neros tid, kjent som en satiriker.Han var rådgiver for Nero i spørsmål om luksus og ekstravaganse hvor hans uoffisielle tittel var arbiter elegantiæ, noe som kan oversettes som «smaksdommer».Han er identifisert som Gaius Petronius Arbiter mens manuskriptteksten i hans ... ALBUM: BLACK METAL Satyricon «Satyricon» (Kaleidoscope/Indie) Satyricon tviholder fremdeles på kravet om en ny verdensorden, men de har aldri gjort det med så åpne klanger..

. Satyricon är ett norskt black metal-band, bildat 1990 av Exhurtum och Wargod. Lemarchand anslutade sig till bandet kort tid efter.

RELATERTE BØKER