Sjelesorg i teori og praksis

Sjelesorg i teori og praksis - Tor Johan S. Grevbo | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Johan S. Grevbo
DIMENSJON
11,43 MB
FILNAVN
Sjelesorg i teori og praksis.pdf
ISBN
1802441500790

BESKRIVELSE

Dette er en bok som er levende opptatt av sjelesorg som kirkens fremtid og samlende morsmål, den er oppdatert innenfor hele bredden av norsk og internasjonal sjelesorg, og praksisorientert også når den presenterer teori. Boken er skrevet for dem med sjelesorg som en nåværende eller fremtidig hovedoppgave, men også for andre med interesse for faget. Den er tydelig teologisk og kirkelig forankret, men samtidig åpen for innspill fra mange hold. Tor Johan S. Grevbo har arbeidet som professor i sjelesorg ved Høyskolen Diakonova i Oslo og Teologisk fakultet i København. Han har utgitt en rekke fagbøker og -artikler, hatt sentrale verv i den internasjonale sjelesorgbevegelsen og vært sjelesørgerisk veileder for faggrupper og enkeltpersoner i inn- og utland.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Sjelesorg (engelsk: pastoral care, tysk: seelsorge, svensk: själavård, latin: cura animarum) er en religiøs og/eller terapeutisk praksis for veiledende samtaler med «omsorg for en persons sjelelige vel». Den norske termen sjelesorg er hentet fra tysk, og er sammensatt av «sjel» (indre, psykologisk liv) og «sorg» som i «omsorg».

Grevbo (ISBN 9788253148717) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER