Uten nåde

Uten nåde - Torgrim Sørnes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torgrim Sørnes
DIMENSJON
8,87 MB
FILNAVN
Uten nåde.pdf
ISBN
4740347664139

BESKRIVELSE

I denne boken gir Torgrim Sørnes deg urovekkende fortellinger om 25 drapssaker i perioden 1783 - 1814. Vi får et innblikk i motivene bak ugjerningene, grufulle detaljer om drapene, etterforskningen, rettssakene og vitnemålene. Ikke minst får vi følge de dømte til retterstedet og overvære halshuggingen. Her rapporteres det om delinkventenes siste ord og skarpretterens og publikums reaksjoner. Den første av historiene handler om Anna Henriksdatter Østmo, som i 1783, bare 29 år gammel, ble halshugget for å ha drept tre av sine barn etter fødselen. Hun dukket overraskende opp i avisene høsten 2010 da man fant skjelettet av en hodeløs kvinne under arbeidet med en sykkelsti ved Flisa. Skjelettet viste seg å tilhøre Anna Østmo. Kroppen hennes ble uten seremoni begravd like ved retterstedet, mens hodet ble satt på en stake.

Politiet mente denne mannen ikke hadde stor nok avstand til øvrige kunder som sto i kø for å komme inn i en vinbutikk i New Dehli i India. ... Den tiltenkte leser for Bibel 2020 er en gutt på 14 år uten direkte kjennskap til kirken eller kirkespråket, en såkalt kirkefremmed.

I vår kom det ut to bøker om bødler, én svensk og én norsk. Uten nåde er en politithriller som fanger atmosfæren ved politikammeret. Vi gis innsikt i de dagligdagse utfordringene med mangelen på moderne utstyr, det konstante presset politiet lever under, fra medier, fra sjefer, fra publikum, og ikke minst tidspresset. Anmeldelse, Fredrik Virtanen, Uten nåde Rystende om et Sverige i metoo-rus.

RELATERTE BØKER