Hjem til deg

Hjem til deg - Sarah Jio | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sarah Jio
DIMENSJON
5,11 MB
FILNAVN
Hjem til deg.pdf
ISBN
4895590360963

BESKRIVELSE

På bryllupsreisen kommer Charlotte bort fra mannen sin under en ekskursjon der båten hun er om bord i, kantrer. Hun strander sammen med den mystiske Gray, og de havner på en - tilsynelatende øde - øy.Årene går, og det oppstår dyp kjærlighet mellom de to. Men spøkelser fra fortiden hjemsøker dem og en bekjennelse Gray kommer med sjokkerer Charlotte så mye at hun flykter fra øya.Når hun til slutt kommer hjem etter mange år, oppdager hun raskt at ingenting er som før. Det er vanskelig å skape seg et nytt liv samtidig som hun må takle medieinteressen rundt hennes mirakuløse tilbakekomst.Hun innser at Gray uansett er hennes livs kjærlighet, men venter han fortsatt på henne? Og hvordan skal hun klare å finne tilbake til øya?Hjem til deg er en roman om mot, styrke og evig kjærlighet.

Du kan registrere alle i husstanden under ett, men da belastes ditt kort ved alle leveringer. Hjem til deg ebok. 159,-Veil.

... Kjøp 'Hjem til deg' av Sarah Jio fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet, E-bok, CD | 9788202601973 Først i Europa: Selvkjørende minibusser kommer hjem til deg på bestilling Appen som skal la passasjerene bestille bussen helt hjem utvikles av to norske gründerselskaper.

RELATERTE BØKER