Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid

Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid - Vigdis Bunkholdt, Inge Kvaran | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Bunkholdt, Inge Kvaran
DIMENSJON
10,22 MB
FILNAVN
Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid.pdf
ISBN
2668927941336

BESKRIVELSE

Boka gir en innføring i rammene for barneverntjenestens arbeid: dets formål, oppgaver, organisering og oppgavefordelingen mellom de ulike forvaltningsnivåene. Boka behandler lovgrunnlaget for meldinger til barnevernet og hvordan barnevernsarbeidere kan foreta undersøkelser av barns omsorgssituasjon og treffe vedtak etter loven om hjelpetiltak og omsorgstiltak. Lov om barneverntjenester og FNs barnekonvensjon utgjør de viktigste lovmessige rammene for dette arbeidet.Med utgangspunkt i dette og i nyere forskning, og med teoretisk grunnlag i tilknytningsteori og salutogenese, gir boka anvisninger om det praktiske arbeidet innenfor alle deler av barnevernfaglig praksis: undersøkelsesarbeid, hjemmebaserte tjenester og fosterhjems- og institusjonsplassering. Det legges vekt på samarbeidet mellom barnevern og ulike instanser som NAV, psykisk helsevern for barn og unge, skole og barnehage.Les anmeldelse av Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid i Fontene.

Foto: Adobestock Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid Vigdis Bunkholdt, Inge Kvaran (Heftet) Tips en venn 567 kr Antall . Kjøp.

Kjøp boken Kunnskap og kompetanse i barnevernsarbeid av Vigdis Bunkholdt, Inge Kvaran (ISBN 9788205477179) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER