Reguleringsteknikk

Reguleringsteknikk - Finn Haugen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Haugen
DIMENSJON
10,38 MB
FILNAVN
Reguleringsteknikk.pdf
ISBN
3659144582863

BESKRIVELSE

Reguleringsteknikk er en lærebok i grunnleggende reguleringsteknikk. Den kan brukes både i fagutdanninger og i høgskolestudier. Boken er også en fagbok for praktiserende ingeniører. Boken dekker blant annet følgende tema: - Tilbakekoplet regulering med PID-regulatordokumentasjon av reguleringssystemer med teknisk flytskjema og blokkdiagram - Komponenter i reguleringssløyfen, inkl. automatiseringsutstyr, aktuatorer (pådragsorganer) og sensorer, målestøyfiltrering, kaskaderegulering, - Matematisk prosessmodellering, foroverkopling, prosessdynamikk, regulatorinnstilling, reguleringssløyfers stabilitet - Samt simulering av reguleringssystemer. Forfatteren har lagt vekt på å framstille fagstoffet på en lett forståelig måte, uten unødig bruk av teori, og med mange konkrete eksempler. Etter hvert kapittel er det en sjekkliste med enkle spørsmål og svar og oppgaver med detaljerte løsninger.

Boken er også en fagbok for praktiserende ingeniører. Boken dekker blant annet følgende tema: Praktisk reguleringsteknikk Movie Time: Reguleringsteknikk! Finn Haugen, ved Høgskolen i Telemark, har utviklet et antall undervisningsvideoer innen automatisering, som han gjerne deler med Automatiserings lesere. Reguleringsteknikk grunnleggende.

Kjøp boken Praktisk reguleringsteknikk av Finn Haugen (ISBN 9788251918879) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER