Religionspluralisme

Religionspluralisme - Oddbjørn Leirvik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Oddbjørn Leirvik
DIMENSJON
11,62 MB
FILNAVN
Religionspluralisme.pdf
ISBN
8419805260179

BESKRIVELSE

I boka teiknar forfattaren eit religionskart over det nye religiøse Noreg, og drøftar korleis ein skal forstå forholdet mellom kultur og religion i kristne trussamfunn og innvandrarreligionane, men og innafor humanetikken, jødedommen, bahai-trua og ulike nyreligiøse rørsler. Boka tar og for seg religionsdialogen si utvikling i Norge. Har register.

Kontakt oss [email protected] +47 55 58 00 00. Besøk oss Se områdekart ... Kjøp Religionspluralisme fra Bokklubber I boka teiknar forfattaren eit religionskart over det nye religiøse Noreg, og drøftar korleis ein skal forstå forholdet mellom kultur og religion i kristne trussamfunn og innvandrarreligionane, men og innafor humanetikken, jødedommen, bahai-trua og ulike nyreligiøse rørsler. Han var medlem av den sentrale forskergruppa i Culcom og leder fra 2011 UiOs tverr-fakultære forsk-ningsområde «Religion i pluralistiske samfunn» (PluRel).

Avgrensningene er gjort delvis på bakgrunn av rammene for notatets lengde, delvis på bakgrunn av forfatterens kompetanseområder og delvis ut fra at det på enkelte felt fortsatt mangler forskning. Religionspluralisme Mangfald, konflikt og dialog i Norge I denne oversiktlege boka teiknar forfattaren eit kart over det nye religiøse Norge og gir forslag til korleis det nye pluralismekartet kan lesast. Pris: 285,-. heftet, 2016.

RELATERTE BØKER