Tekniske bestemmelser

Tekniske bestemmelser - KS | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
KS
DIMENSJON
3,45 MB
FILNAVN
Tekniske bestemmelser.pdf
ISBN
9325781206480

BESKRIVELSE

Standard abonnementsvilkår for vann og avløp skal ivareta det gjensidige ansvarsforholdet mellom kommunen og den enkelte abonnent i forbindelse med tilknytning til offentlig vann- og avløpsanlegg, og sikre betryggende utførelse av sanitærinstallasjoner og private vann- og avløpsanlegg. Abonnementsvilkårene består av to hefter Administrative bestemmelser - som tar for seg juridiske og forvaltningsmessige forhold Tekniske bestemmelser - som fastlegger krav til teknisk utførelse Standard abonnementsvilkår for vann og avløp bør vedtas av den enkelte kommune for at de skal ha tilstrekkelig gyldighet. Vilkårene er utformet slik at de uforandret kan vedtas av kommunen, men det er også mulighet for kommunene til å legge inn egne særbestemmelser. Denne utgaven tar hensyn til endrede krav og bestemmelser og nye utfordringer som kommunene står overfor. Alle berørte parter, både huseiere, profesjonelle aktører og kommunalt ansatte, vil ha nytte av disse abonnementsvilkårene.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788244622820 Symbolbibliotekene kan lastes ned fra Felles bestemmelser/Generelle bestemmelser/Vedlegg. 3D-Objektbibliotek for bruk i modeller, se Prosjektveilederen, 3D-Objektbibliotek:Bane NORs Objektbibliotek.

1. Krav om at vanninntaket skal være utstyrt med vannmålerkonsoll i alle selvstendige eiendommer 2. Kort fortalt Standard Abonnementsvilkår for vann og avløp tar for seg juridiske og forvaltningsmessige forhold og setter krav til tekniske løsninger for vann- og avløpsinstallasjoner.

RELATERTE BØKER