Churchill: del 2

Churchill: del 2 - Roy Jenkins | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roy Jenkins
DIMENSJON
9,34 MB
FILNAVN
Churchill: del 2.pdf
ISBN
7715610341420

BESKRIVELSE

Winston Spencer Churchill er et ikon. Selv om han sto i forreste rekke i britisk politikk i nesten seksti år, ville han kanskje ikke ha blitt husket like godt dersom det ikke hadde vært for hans spesielle innsats under annen verdenskrig. I denne kritikerroste biografien analyserer Roy Jenkins Churchills usedvanlige personlighet og alle hans sterke og svake sider. I denne andre del av tobinds-utgaven av den 1000 sider store biografien om Churchill, forteller Roy Jenkins om Churchills tid som britisk statsminister under annen verdenskrig, hans nederlag rett etter krigen, hans annen periode som statsminister og hans liv som pensjonist. Churchill er en usedvanlig kunnskapsrik og velskrevet biografi som også er humoristisk og preget av skarp intelligens. Den er allerede blitt standardverket for alle som vil vite mer om denne store mannen. Tidligere er boken kåret til ÅRETS BIOGRAFI i Storbritannia. "På lesefest med Churchill!" skrev GURI HJELINES da hun anmeldte boken i DAGENS NÆRINGSLIV

Finn ut hva de planlegger og hvor de vil drepe den britiske statsministeren. Winston Churchill var en britisk offiser, politiker og forfatter. Han var statsminister i Storbritannia i 1940-1945 og ble i 1953 tildelt Nobelprisen i litteratur.

Churchill er regnet som en av de viktigste lederne i moderne tid. Han var en fremragende taler, og hadde en karriere som offiser, forfatter ... Engagerande och lättläst skildring av en av 1900-talets stora namn.

RELATERTE BØKER