Du er sterkere enn du tror

Du er sterkere enn du tror - Björg Thorhallsdottir | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Björg Thorhallsdottir
DIMENSJON
6,85 MB
FILNAVN
Du er sterkere enn du tror.pdf
ISBN
7508009104964

BESKRIVELSE

Björg Thorhallsdottir er en av landets mest folkekjære kunstnere. Ved å by på egne livserfaringer i bilder og tekst ønsker hun å gi folk mot til å være seg selv og tørre å følge drømmene sine. I denne boken gir Björg deg 60 nye kunstverk og historiene om hvorfor akkurat disse bildene ble til. «En del av livsreisen handler om å bli kjent med seg selv, og stadig utvikle seg som menneske - slik at vi igjen kan bety noe for andre. Når vi deler med andre, lærer vi også noe om oss selv. Og jeg inspireres kontinuerlig av den verden og de menneskene jeg møter på min vei. Vi speiler oss i hverandre. Derfor velger jeg å leve et liv uten maske, og deler mine gleder og sorger gjennom de fargene som passer til dagen min. Jeg håper det kan bety noe også for dagen din.»

Snapchat: bedremeg Dere er sterkere enn dere tror. Mange mennesker ser ikke sin egen styrke.

Se den mens du kan! Da har denne fuglen vært ute og fløyet igjen.... Som jeg har skrevet om tidligere måtte jeg gjøre noe med livet mitt nå i november, for å gjøre det litt lysere.

RELATERTE BØKER