Slyngetrening

Slyngetrening - Anders Berget, Lennart Krohn-Hansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Berget, Lennart Krohn-Hansen
DIMENSJON
9,83 MB
FILNAVN
Slyngetrening.pdf
ISBN
6084094977519

BESKRIVELSE

Nå i utvidet og oppdatert 2.utgave med flere øvelser og ferdige treningsprogrammer fra flere landslagstrenere og fysioterapeuter. Dette er enkel trening med enorm effekt. Boken inneholder over 100 øvelser, fra nybegynner til mer ekstreme utfordringer. Slyngetrening er funksjonell styrke - du får msuker som kan brukes i hverdagen. Du kan trene inne eller ute, hjemme eller på treningssentere. Du kan bli sterkere, smidigere og raskere. Du kan få bedre balanse og forebygge muskel- og skjelettskader. Du kan prestere bedre i idrett - i alt fra fotball til brettsport. Det eneste du må se opp for er at du kan bli hekta!

Spørsmål? Kontakt oss på [email protected] Finn alle bøkene på www.friskforlag.no Slyngetrening.

Redcord blir brukt av behandlere, trenere og toppidrettsutøvere over hele verden. Redcord slyngetrening er prestasjonsfremmende, effektivt, funksjonelt og skadeforebyggende. Slyngetrening som treningsform er godt egnet til å trene musklene i bevegelser hvor det er store krav til samspill mellom muskelgrupper og muskel kjeder.

RELATERTE BØKER