Biologi for lærere

Biologi for lærere - John Magne Grindeland, Ragnhild Lyngved Staberg, Cato Tandberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Magne Grindeland, Ragnhild Lyngved Staberg, Cato Tandberg
DIMENSJON
9,70 MB
FILNAVN
Biologi for lærere.pdf
ISBN
5040050371182

BESKRIVELSE

Biologi for lærere er skrevet for biologiundervisning i grunnskolelærerutdanninga. Bokas innhold dekker biologitema i Nasjonale retningslinjer for naturfag for grunnskolelærerutdanninga (2010) og gir faglig bakgrunn for biologiske emner i læreplanen for grunnskolen. Noen temaer, som bioteknologi og plantefysiologi, er gitt større vekt enn retningslinjene synes å gjøre, fordi vi mener dette er viktig basiskunnskap for lærere. Biologi for lærere er en biologifaglig bok. Sentrale emner som biologisk mangfold, genetikk og menneskekroppen er grundig behandlet. Boka gir et solid faglig grunnlag for undervisning i grunnskolen og for diskusjon av biologiske emner blant studenter, lærere og elever. Biologi er praktisk og aktivitetsbasert, og viktige sider ved det å være lærer i naturfag eller biologi må derfor læres i interaksjon med andre i praktiske øvelser, på ekskursjoner og i diskusjoner. Nytt i 2. utgaven er at sentrale biologididaktiske temaer behandles i den tilhørende boka Biologididaktikk for lærere og er henvist til med piler i teksten. Nytt er også en fyldigere beskrivelse av humanfysiologi, med alle organsystemene inkludert.Tekst og figurer er gjennomarbeidet etter innspill fra studenter og kollegaer. Boka henvender seg også til naturfaglærere som ønsker økt faglig innsikt i biologi.

Sentrale emner som biologisk mangfold, genetikk og menneskekroppen er grundig behandlet. Biologi for lærere er skrevet for biologiundervisning i grunnskolelærerutdanninga. Boka henvender seg også til naturfaglærere som ønsker økt faglig innsikt i biologi. Biologi for lærere er skrevet for biologiundervisning i grunnskolelærerutdanninga.

Boka gir et solid faglig grunnlag for undervisning i grunnskolen og for diskusjon av biologiske emner blant studenter, lærere og elever. Skolelaboratoriet for biologi ved Universitetet i Oslo, institutt for biovitenskap (IBV), er et ressurssenter for lærere som underviser i biologi i den videregående skole, samt naturfag på alle trinn. Undervisning i feltarbeid kan oppleves som krevende og utfordrende for læreren.

RELATERTE BØKER