Fatalisten Jacques og herren hans

Fatalisten Jacques og herren hans - Denis Diderot | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Denis Diderot
DIMENSJON
12,32 MB
FILNAVN
Fatalisten Jacques og herren hans.pdf
ISBN
6847941886722

BESKRIVELSE

Romanens grunnholdning er humoren og illusjonen, og tjeneren er hovedpersonen. Jacques går i gang med å fortelle om sine kjærlighetsopplevelser med den uforlignelige Denise, men må finne seg i å bli avbrutt av en rekke viderverdigheter, innfall og belæringer. Den muntre dialog mellom tjener og herre berører kjærligheten og livet, kunsten og naturen og den ubønnhørlige sammenhengen mellom årsak og virkning. Avslutningen på Jacques kjærlighetshistorie må stadig utsettes.

Jacques går ... Kjøp Fatalisten Jacques og herren hans fra Tanum Romanens grunnholdning er humoren og illusjonen, og tjeneren er hovedpersonen. Jacques går i gang med å fortelle om sine kjærlighetsopplevelser med den uforlignelige Denise, men må finne seg i å bli avbrutt av en rekke viderverdigheter, innfall og belæringer. Se også Världsbiblioteket, en svensk kåring fra 1991..

Denis Diderot; Henning Hagerup (Oversetter) Serie: Romantikerserien den blå blomst 20. Romanens grunnholdning er humoren og illusjonen, og tjeneren er hovedpersonen.

RELATERTE BØKER