Jeg skal fortelle deg min hemmelighet

Jeg skal fortelle deg min hemmelighet - Petter A. Stordalen, Jonas Forsang | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter A. Stordalen, Jonas Forsang
DIMENSJON
7,67 MB
FILNAVN
Jeg skal fortelle deg min hemmelighet.pdf
ISBN
9857059854133

BESKRIVELSE

«Dette er ikke historien om hva jeg har gjort. Dette er historien om hvordan jeg gjorde det» Dette er en bok for deg som vil lykkes. En bok om å se muligheter der andre ser problemer. Om å få det beste ut av menneskene rundt deg. Om å vinne i forhandlinger. Om å satse i dårlige tider. Om å gutse der andre nøler. Dette er historien om Petter Stordalen. Om raidforsøk, dobbeltmoral og milliardavtaler - og om det vanskeligste spørsmålet av alle: Var det verdt det? Dette er en revidert utgave.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Petter A. Stordalen Jeg skal fortelle deg min hemmelighet .

Jeg skal fortelle deg min hemmelighet Petter A. Stordalen (Innbundet) Tips en venn 345 kr Midlertidig utsolgt.

RELATERTE BØKER