Mattespettboka; Statistikk

Mattespettboka; Statistikk - Dag Einar Sommervoll | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Einar Sommervoll
DIMENSJON
11,6 MB
FILNAVN
Mattespettboka; Statistikk.pdf
ISBN
2779940773192

BESKRIVELSE

Lær statistikk på en enkel og morsom måte!Enten vi rydder i skohaugen vår eller vi er på elefantsafari i Afrika, tenker vi ubevisst statistisk. Målet med denne boken er å strukturere disse tankene og bidra til at vi ser verden gjennom de riktige statistiske brillene.Mattespettboka - Statistikk er en hjelpebok med bredt nedslagsfelt. Som for Mattespettboka er målet å tilby en lettlest og humoristisk vei til bedre forståelse. Boka er gjennomgående illustrert med tegninger, og alle kapitler har oppgaver og oppsummering. Løsningsforslag finnes bakerst i boka.Boka passer for både elever og lærere i grunnskole og videregående, og studenter som tar innføringskurs i statistikk.

Som for Mattespettboka er målet å tilby en lettlest og humoristisk vei til bedre forståelse. Boka er gjennomgående illustrert med tegninger, og alle kapitler har oppgaver og oppsummering.

Kjøp Disney Klassiker: Frost 2 Norges Bank publiserer statistikk i tilknytning til en rekke av bankens fagområder. Det publiseres også statistikk i flere av publikasjonene som banken utgir. Mattespettboka: statistikk har 6 aktive annonser.

RELATERTE BØKER