Om rehabilitering

Om rehabilitering - Trine Normann, Johans Tveit Sandvin, Hanne Thommesen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trine Normann, Johans Tveit Sandvin, Hanne Thommesen
DIMENSJON
10,44 MB
FILNAVN
Om rehabilitering.pdf
ISBN
9946425061730

BESKRIVELSE

Hva betyr rehabilitering for brukere, pårørende, tjenesteytere, ledere og beslutningstakere? Hvilke prinsipper må ligge til grunn for handling dersom brukerne skal få relevant og god bistand i sin individuelle prosess? Denne boken handler om den menneskelige og mellommenneskelige rehabiliteringsprosessen som mange med en funksjonsnedsettelse gjennomgår for å kunne delta i samfunnet på egne premisser. Boken tar utgangspunkt i definisjonen av habilitering og rehabilitering som er nedfelt i Rehabiliteringsforskriften, og utdyper og diskuterer elementene i denne.

RKE drives av Sunnaas sykehus HF. Kjøp 'Om rehabilitering, helhetlig, koordinert og individuelt tilpasset' av Trine Normann fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788244621649 Mork Rehabiliteringssenter er ein del av den spesialiserte rehabiliteringstenesta i Helse Møre og Romsdal HF.

Å oppnå størst mulig grad av mestring og selvstendighet er viktig for selvbildet og for følelsen av å ha et verdig og meningsfylt liv. Rehabilitering handler om både medisinske, sosiale og psykososiale behov og kan omfatte. aktivitet og opptrening under og etter behandling; å snakke med noen som har opplevd det samme som deg; veiledning fra fagpersoner som sexolog, psykolog, sosionom, klinisk ernæringsfysiolog, ... Selv om Covid-19 er nytt, er det lang erfaring med lungerehabilitering i spesialisthelsetjenesten, og mye kunnskap fra rehabilitering av PICS (Post Intensive Care Syndrome), ARDS ( Acute Respiratory Distress Syndrome), lungefibrose, hjerteinfarkt og KOLS (kronisk obstruktiv lungesykdom) på noen av lungepoliklinikkene i sykehusene og på steder som LHL-sykehuset Gardermoen og Granheim ... Regional koordinerende enhet (RKE) i Helse Sør-Øst har oversikt over, og gir informasjon om offentlige og private habiliterings- og rehabiliteringstilbud i helseregionen.

RELATERTE BØKER