Varmt bly og kalde nerver ; Utstøtt

Varmt bly og kalde nerver ; Utstøtt - Jackson Cole, James A. Muir | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jackson Cole, James A. Muir
DIMENSJON
9,43 MB
FILNAVN
Varmt bly og kalde nerver ; Utstøtt.pdf
ISBN
3735880263318

BESKRIVELSE

Varmt bly og kalde nerver: -Skyt først og spør etterpå, sa rancheren til karene sine. En av dem gjorde det. Han skjøt en cowboy fra naboranchen, og det brygget opp til krig i det ville vesten. Rangeren Walt Slade ble tilkalt av sheriffen. Han red inn i Brownsville og da han fikk de to ranchene til å slutte fred, visste han én ting ...Utstøtt: Banden som myrdet piken hans og fikk dyttet en falsk anklage for bankrøveri på ham, hadde ikke regnet med hans evne til å overleve. Halvt hvit og halvt Apache var han et utskudd med hevn i blodet og drap i hjertet. Ingen - absolutt ingen - rotet med Halvblods og overlevde ...

Rowling ... Slade ble stående og vokte på hytta. Det var opplagt bandittenes hovedkvarter, men han kunne verken se eller høre noen.

Belinda Bauer Som fortjent. Pris 179,-Paperback.

RELATERTE BØKER