Dyrenes frigjøring

Dyrenes frigjøring - Peter Singer | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Singer
DIMENSJON
6,95 MB
FILNAVN
Dyrenes frigjøring.pdf
ISBN
4845840589500

BESKRIVELSE

I denne boken angriper forfatteren menneskets diskriminering av andre levende vesener. Han beskriver misgjerninger begått mot dyr i laboratorieforskning og avdekker en rystende virkelighet for dyrene i det moderne landbruk. Videre argumenterer han for at alle vesener som kan føle lidelse, må omfattes av våre etiske vurderinger, og han bygger i denne boken opp en moralfilosofi som også inkluderer dyrene.

Dyrerettighets- eller dyrefrigjøringsbevegelsen er en radikal sosial bevegelse, inspirert av en retning innen moderne moralfilosofi som mener mennesker har plikter mot ikkemenneskelige dyr og at de har rettigheter. 7 Peter Singer, Dyrenes frigjøring, oversatt av Nikolai Sæverud (Spartacus, 2002). vi mellom disse to posisjonene, den som forsvarer menneskets overlegenhet innen moralen, og den som forsvarer alle dyrs likeverd.

Hva vi gjør. Vi benytter lobbing, stunts, sivil ulydighet, undervisning, og alle andre ikke-voldelige former for aktivisme som kan fremme dyrenes sak.

RELATERTE BØKER