Ferskvannsfisker

Ferskvannsfisker - Stig Werner | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stig Werner
DIMENSJON
10,73 MB
FILNAVN
Ferskvannsfisker.pdf
ISBN
5601037995594

BESKRIVELSE

I denne hendige lommeguiden får du beskrivelser av drøyt 40 fiskearter med tilhold i ferskvann. Guiden inneholder informasjon om habitat, føde, størrelse, agn og redskap og fiskemetoder tilpasset den enkelte fiskeart. Du får også opplysninger om minstemål, norsk sportsfiskerekord for den enkelte art, oppbevaring av fiskefangsten, hvordan den enkelte fiskeart egner seg som mat og hvordan den eventuelt kan tilberedes. I tillegg gis det opplysninger om regler for fiske i ferskvann i Norge.

Freyhof vedlikeholder en liste ... Kjøp 'Ferskvannsfisker' av Stig Werner fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Spiral | 9788241930430 Plansje, ferskvannsfisker.

Oppdrettsakvarium I et oppdrettsakvarium er det lagt opp til at en eller flere arter kan få yngel på naturmetoden uten at yngelen blir spist opp. Vanligvis har man bare én eller noen få arter som kan gå sammen. Att: Tekna, Postboks 2312 Solli, 0201 OSLO Tlf: 22 94 75 00 E-post: [email protected] Fiskedatabase: Her kan du søke i fiskedatabasen vår.

RELATERTE BØKER