Optipess

Optipess - Kristian Nygård | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristian Nygård
DIMENSJON
12,70 MB
FILNAVN
Optipess.pdf
ISBN
3212390644492

BESKRIVELSE

Hverdagsobservasjon tatt på kornet med en mørk og humoristisk tvist.Kristian har laget Optipess i 10 år, men har kun publisert stripeserien på nett, hvor den er en knall suksess, og han leses og følges av folk verden rundt. Serien har en mørk og tilspisset humor, og henter inspirasjon fra flere gjenkjennelige popkultur-fenomener (Star Wars, Alien, Chuthulu) og hverdagslivet til et gjennomsnittlig menneske (angst, ensomhet, stress).

Kristian Nygård. Av: Trond Sätre Optipess.15 хил.

Serien har en mørk og tilspisset humor, og henter inspirasjon fra flere gjenkjennelige popkultur-fenomener (Star Wars, Alien, Chuthulu) og hverdagslivet til et gjennomsnittlig menneske (angst, ensomhet, stress). Kristian Nygård har holdt på med tegneserier i over ti år. Nærmere bestemt med Instagram-suksessen Optipess, som i skrivende stund har rundt 125 000 følgere..

RELATERTE BØKER