Som dere vil

Som dere vil - William Shakespeare | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
William Shakespeare
DIMENSJON
7,94 MB
FILNAVN
Som dere vil.pdf
ISBN
6848377953331

BESKRIVELSE

I «Som dere vil» er scenen satt til Arden-skogen. Stykkets helt er Rosalind, datter av den landsforviste hertugen. Han er drevet på flukt av broren, den nye hertugen, mens Rosalind er blitt igjen ved onkelens hoff for å holde kusinen med selskap. Også Orlando, sønn av sir Rowland de Boys, er truet på livet av sin egen bror og flykter inn i skogen. Men før Orlando drar, blir Rosalind forelsket, og forkledd som mann følger hun etter. Blant hyrder og gjetere i det pastorale eksilet åpnes det opp for forviklinger, galskap og kjærlighet. Med Øyvind Bergs gjendiktning har vi fått en teksttro og moderne, frisk og kraftfull versjon av dette stykket på norsk.

AnonymBruker 6 878 461 12 863 303 AnonymBruker. Anonym; 6 878 461 12 863 303 Par gjør ALT på direkten, se dem knulle på cam hos oss helt gratis.

20 Husk det ordet som jeg sa til dere: En tjener er ikke større enn sin herre. Har de forfulgt meg, så vil de også forfølge dere.

RELATERTE BØKER