Falle til jorden

Falle til jorden - Kate Southwood | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kate Southwood
DIMENSJON
5,49 MB
FILNAVN
Falle til jorden.pdf
ISBN
8271117304032

BESKRIVELSE

18. mars, 1925. I småbyen Marah i Illinois begynner dagen som enhver annen regntung vårdag. Men Marah ligger i veien for den verste tornadoen i amerikansk historie. Helt uten forvarsel slår den til og etterlater det lille lokalsamfunnet i ruiner. Innen mørkets frembrudd er hundrevis av mennesker blitt hjemløse og hundrevis ligge i gatene, døde eller alvorlig sårede. Bare én mann har det han startet dagen med; en familie, et hjem og en forretning, alt sammen mirakuløst nok intakt.Kate Southwoods fengslende roman følger Paul Graves og hans familie i året etter stormen, mens de strever med å begripe både sin egen og den utslettede byens skjebne. Hjelpeløst iakttar de Marah mens byen gjenreises etter ødeleggelsene. Og venner og naboer begynner å undre seg over hvordan én familie, og bare én, kunne bli unntatt fra den forferdelig katastrofen?Fra og med de første gnistrende sidene av Falle til jorden, er romanen et betegnende portrett av de overlevendes skyldfølelse, og den smertefulle sorgen som etterfølger en katastrofe. Det er også en dyptfølt refleksjon over familieliv og det som binder oss sammen. I tillegg er dette en slående skildring av livet i Midtvesten på 1920-tallet.

Innen mørkets frembrudd er hundrevis av mennesker blitt hjemløse og hundrevis ligge i gatene, døde eller alvorlig sårede. Bare én mann har ... Det vrimler av spurver overalt.

Solum Bokvennen har også utgitt to av Levys tidligere romaner: Varm melk og Svømme hjem . Kryssordkongen fant 13 mulige svar til kryssordhintet falle død til jorden. Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen.no Kjøp Falle til jorden fra Bokklubber 18.

RELATERTE BØKER