Minneteppet

Minneteppet - Ann O'Loughlin | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann O'Loughlin
DIMENSJON
8,12 MB
FILNAVN
Minneteppet.pdf
ISBN
3644476779951

BESKRIVELSE

Connie Carter har mistet alt og alle hun holdt kjær. Når hun forlater hjemmet sitt i New York og flytter til et forfallent herskapshus i Irland, håper hun å finne svar på hvorfor ektemannen gjorde det grusomme han gjorde. Og hvorfor pløyde han alle pengene deres inn i det falleferdige Ludlow Hall før han døde - uten å fortelle henne det?I begynnelsen forsøker Connie å unngå landsbyboerne, helt til hun blir presentert for Ludlow-fruene, en syforening som trenger et fast sted å møtes. Når Ludlow-fruene syr minnetepper for å huske dem de har elsket og mistet, kommer også hemmelighetene fra fortiden til overflaten.

Motta informasjon om nyheter og salg Du kan melde deg av når som helst. Minneteppet er et relasjonelt kunstprosjekt drevet av kunstner Eline Medbøe i samarbeid med LEVE - Landsforeningen for etterlatte ved selvmord. Siden 2008 har Eline samlet selvmordsetterlatte over hele landet og sammen har de laget et minnesmerke, i form av et lappeteppe.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Connie Carter har mistet alt og alle hun holdt kjær. Når hun forlater hjemmet sitt i New York og flytter til et forfallent herskapshus i Irland, håper hun å finne svar på hvorfor ektemannen ... Jeg håper at "Minneteppet" ikke er det siste vi hører fra Ann O'Loughlin.

RELATERTE BØKER