Oda!

Oda! - Ketil Bjørnstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ketil Bjørnstad
DIMENSJON
12,35 MB
FILNAVN
Oda!.pdf
ISBN
1798701315314

BESKRIVELSE

ODA! er dokumentarromanen om Oda Krohg, embetsmannsdatteren som ble Kristiania-bohemens kvinnelige lederskikkelse . et ideal for mange, dyrket som en myte. Men hvem var Oda Krohg? En nytenker, en banebryter? Eller en ulykkelig malerinne, et offer for mennenes visjoner om kvinnen og den frie kjærlighet, splittet mellom rollene som skjøge og madonna?Mange av samtidens fremste kunstnere og forfattere ble merket av henne. Edvard Munch, Jappe Nilssen, Hans Jæger, Sigbjørn Obstfelder, Gunnar Heiberg og ikke minst Christian Krohg, som ble hennes ektemann.I denne medrivende beretningen har Ketil Bjørnstad gjendiktet det som hendte med henne, og det som han tror har hendt.

The repository contains a selection of the scientific articles, book chapters, doctoral and master theses produced at OsloMet. Oda Sagland er på Facebook. Bli medlem av Facebook for å komme i kontakt med Oda Sagland og andre du kanskje kjenner.

ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn. Odatv - Haber Son dakika haber ve yeni haberler. Usta yazarları ve gazeteci analizleriyle internet haberciliğinin amiral gemisi, Soner Yalçın köşe yazıları Oda er et kvinnenavn med opprinnelse som kortform av tyske navn på Od-, Odal-, eller Ot-.Disse navneleddene kan komme av gammelhøytyske ôt og gammelsaksiske ôd, som begge betyr «eiendom» eller «rikdom», eller av urgermanske *ôþela, «farsarv». ODA er det digitale vitenarkivet for OsloMet - storbyuniversitetet.

RELATERTE BØKER