Personlighet

Personlighet - Sigmund Karterud | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigmund Karterud
DIMENSJON
6,33 MB
FILNAVN
Personlighet.pdf
ISBN
9696431008321

BESKRIVELSE

Personlighet angår alle. Det handler om å forstå seg selv, andre og sosialt samspill.Men de teoriene som vi tradisjonelt har forstått oss selv gjennom, er gammeldagse, mangelfulle og motstridende. Moderne samfunn krever en moderne og kunnskapsbasert personlighetsteori som kan korrigere overleverte feilaktige forestillinger. Spesielt viktig er dette for utdannelse av yrkesgrupper som har med mennesker å gjøre. Dårlig personlighetsforståelse fører ofte til dårlige personlige og kollektive valg.Denne boken gir leseren en innføring i personlighetens tre hovedkomponenter og hvordan de bygger på hverandre. Disse komponentene er temperament, tilknytning og selvbevissthet (mentalisering). Det anlegges et evolusjonært perspektiv.Les anmeldelse av Personlighet i SykepleienLes anmeldelse av Personlighet i Tidsskriftet den norske legeforening

Men det er trygt å si at studier om farger og personligheter skryter litt av relevant litteratur. personlighet på nynorsk. Vi har én oversettelse av personlighet i bokmål-nynorsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Personlighet og trekkteorier.

Trekkteoriene tar sikte på å studere de ulike personlighetstrekkene som hvert enkelt mennesket har, for å komme frem til en omtrentlig beskrivelse av en person. Av.

RELATERTE BØKER