Skammens historie

Skammens historie - Sigmund Aas, Thomas Vestgården | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigmund Aas, Thomas Vestgården
DIMENSJON
11,14 MB
FILNAVN
Skammens historie.pdf
ISBN
7456887625170

BESKRIVELSE

Dette er de svakes norgeshistorie. En beretning om overgrep begått av helsevesenet og kriminalomsorgen mot sosiale avvikere. Eller om den institusjonaliserte kulturelle og fysiske statlig vold mot folkegrupper som jøder, tatere, samer, som ikke passet inn i det norske glansbildet.«En forfriskende bitter aperitiff før jubelen bryter løs. Ei bok der vi møter et Norge på vranga, et Norge som bør skamme seg. Velkommen lesning særlig for meg, som har vokst opp i Italia, et land der alle vet at alt er bare dritt.» Jon Rognlien, Dagbladet

Den norske stats mørke sider 1814-2014", Thomas Vestgården og Sigmund Aas, gjester Ekko. Kvinner og rusmisbruk- skammens historie. Det å ha rusproblemer er fortsatt mer skamfullt for kvinner enn det er for menn.

Boken omhandler menneskerettighetsbrudd og overgrep begått av den norske staten gjennom 200 år. Skammens historie, av Sigmund Aas og Thomas Vestgården, er en samling rystende enkelthistorier, men framstillingen mangler den reflekterende tråden som kunne gjort historien til noe større og ... Kjøp 'Skammens historie, den norske stats mørke sider 1814-2014' av Sigmund Aas fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet, Innbundet | 9788202440350 Kjøp Skammens historie fra Cappelendamm Intet sted i verden i dag er tilliten til myndighetene større enn i de skandinaviske landene, og dette gjenspeiler seg også i hvordan vi skriver, opplever og ikke minst feirer vår egen nære fortid.

RELATERTE BØKER