Språkleker; praktisk del

Språkleker; praktisk del - Jørgen Frost, Annette Lønnegaard | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen Frost, Annette Lønnegaard
DIMENSJON
8,97 MB
FILNAVN
Språkleker; praktisk del.pdf
ISBN
3027415219004

BESKRIVELSE

Språkleker er en samling praktiske leker som er til både glede og nytte i den begynnende lese- og skriveopplæringen. Ved å bruke leken som pedagogisk virkemiddel, blir barnas nysgjerrighet for språket stimulert, og de blir gjort oppmerksomme på språkets mangfold. Barna vil også utvikle en fonembevissthet som kan være med å forebygge lese- og skrivevansker. Den teoretiske delen - Sproglege - Teoretisk del, kan skaffes i dansk versjon gjennom Norli i Oslo.

Den same stortingsmeldinga ... Vi gleder oss over å kunne presentere revidert utgave av Tysk i verden i dette nyhetsbrevet. Vi bidrar også til dugnaden med digitale ressurser som kan benyttes i hjemmeundervisning av elever. Kjøp Språkleker fra Norske serier Språkleker er en samling praktiske leker som er til både glede og nytte i den begynnende lese- og skriveopplæringen.

Ved å bruke leken som pedagogisk virkemiddel, blir barnas nysgjerrighet for språket stimulert, og de blir gjort oppmerksomme på språkets mangfold. Språkleker praktisk del Frost, Jørgen, Lønnegaard, Annette. Perm.

RELATERTE BØKER