Styrketrening - i teori og praksis

Styrketrening - i teori og praksis - Truls Raastad, Gøran Paulsen, Per Egil Refsnes, Bent R. Rønnestad, Alexander R. Wisnes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Truls Raastad, Gøran Paulsen, Per Egil Refsnes, Bent R. Rønnestad, Alexander R. Wisnes
DIMENSJON
10,98 MB
FILNAVN
Styrketrening - i teori og praksis.pdf
ISBN
3261115863290

BESKRIVELSE

Dette er en nyutviklet og svært grundig fagbok om styrketrening. Teorien i boka er fulgt opp med et stort utvalg av praktiske øvelser for riktige løfteteknikker og for trening av ulike muskelgrupper - med instruktive fotografier. Øvelsene er differensiert for- utrente personer- moderat trente personer- kroppsbyggere- toppidrettsutøvereBoka tar blant annet for seg- grunnleggende terminologi- tilpasning til styrketrening- prinsipper og metoder- effekten av styrketrening for ulike målgrupper- helsemessige konsekvenser og styrketrening som rehabilitering- effekten av styrketrening for utholdenhet, spenst og hurtighet- mekanismer bak muskelvekst

Denne boka gir leseren en solid kjennskap til alle de positive effektene du kan oppnå ved hjelp av styrketrening. Kjøp Styrketrening - i teori og praksis fra Norske serier Dette er en nyutviklet og svært grundig fagbok om styrketrening. Teorien i boka er fulgt opp med et stort utvalg av praktiske øvelser for riktige løfteteknikker og for trening av ulike muskelgrupper - med instruktive fotografier. Styrketrening - i teori og praksis Truls Raastad.

Produktinfo Spesifikasjoner Til toppen Produktinfo Produktinfo Dette er en nyutviklet og svært grundig fagbok om styrketrening. Teorien ... Alder: 16 år og eldre Treningen kan legges opp som hos voksne.

RELATERTE BØKER