Svamp

Svamp - Morten Langeland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Langeland
DIMENSJON
6,94 MB
FILNAVN
Svamp.pdf
ISBN
4000050134087

BESKRIVELSE

Nominert til Ungdommens kritikerpris 2020LA STÅ: Minner fra barndoms lokale lek, Sørlandet, trygghet som brått forsvinner. En internasjonal poesifestival i Makedonia, Balkan, som én blant inviterte poeter. Les fort - les høyt! LA STÅ: Balkan består av to ord: Bal betyr honning, det frodige landet, alt av grønt og de vakreste jentene, vinen. Kan betyr blod.

Gå til innlogging Avbryt Når du bruker svamp til påføring av dette, bestemmer du selv hvor på utstyret du vasker og det er effektivt. Det er lurt å ha flere svamper til ulike formål, for eksempel rengjøring av belegg, bitt, lær osv.

Med begreppet "matsvampar" menas ätliga svampar som innehåller smakämnen som tilltalar många människor, och som inte innehåller skadliga ämnen. Svamp av Morten Langeland er en tøff og unorsk utgivelse. Omslaget ligner ikke på noe annet juryen har fått i hende, og innholdet lever opp til den blanke innpakningen.

RELATERTE BØKER