Villvettene

Villvettene - Astrid Lindgren | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Lindgren
DIMENSJON
7,9 MB
FILNAVN
Villvettene.pdf
ISBN
9438454368132

BESKRIVELSE

Ronja Røverdatter - Villvettene er den andre tegneserieboken om Ronja. Boken er basert på den animerte tv-serien laget av Goro Miyazaki fra det legendariske Studio Ghibli i Japan.Vinteren har kommet til Mattisskogen. Ronja får et par egne ski og mens alle røverne er innesnødd i borgen begir Ronja seg ut på oppdagelsesferd. Men skogen kan være farlig på vinterstid også, og når Ronja setter fast foten i en av hulene til huldretussene er det nesten så hun omkommer. Om det ikke hadde vært for Birk hadde hun kanskje mistet livet. Under Mattisborgen oppdager Ronja en hemmelig gang, som leder til Borkarøvernes saler. Der kan hun møte Birk i all hemmelighet og han forteller at Borkarøverne har så lite mat at de sulter alle sammen. Så blir det slik at Ronja redder livet til Birk - og i tillegg gir hun ham en omgang med lusekammen. Ronja Røverdatter, Astrid Lindgrens siste store verk, kom ut i 1981. Boken er oversatt til 41 språk og har blitt solgt i over 10 millioner eksemplarer over hele verden. På midten av 80-tallet ble boken filmatisert av Tage Danielsson, og i 2016 kom Studio Ghiblis animerte tv-serie. I Norge er tv-serien Ronja Røverdatter tilgjengelig på Netflix.

Bedriften ble stiftet i 2017 og er registrert som AS under bransjen "barnehager". Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Villvettene Friluftsbarnehage Avd Rommetveit.

Bedriften ble stiftet i 2004 og er registrert som DA under bransjen "barnehager". Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Villvettene Friluftsbarnehage.

Få tilsendt kontaktopplysninger, kart og veibeskrivelse for Villvettene Friluftsbarnehage gratis til din mobil.

RELATERTE BØKER